Amned d.o.o. od svog osnivanja 2004. godine uspješno projektuje, implementira i održava telekomunikacijske sisteme, LAN i optičke mreže, sisteme videonadzora i FTTx sisteme, za  mala, srednja i velika preduzeća te privatne korisnike širom Bosne i Hercegovine. Naš cilj je "skrojiti" telekomunikacijska i informatička rješenja prema Vašim potrebama.

Kao iskusna kompanija, sa preko 200 uspješno realizovanih projekata, u mogućnosti smo da Vam ponudimo rješenja, koja najbolje odgovaraju Vašim potrebama, uz najpristupačniju cijenu, bez ugrožavanja kvalitete.

Uspješno sarađujemo sa našim partnerima, kako bi smo bili sigurni da ostanemo u koraku sa najnovijim telekuminakcijskim i informatičkim tehnologijama. Naše usluge uključuju poslovne telefonske sisteme, VoIP, bakarne i optičke mreže, videonadzor i interfonske sisteme, po principu "ključ u ruke": od idejnih rješenja, preko projektovanja i implementacije do održavanja.

U mogućnosti smo da Vas snabdijemo sa najnovijim rješenjima i proizvodima na polju telefonskih sistema, za privatnu i poslovnu upotrebu, pasivne i aktivne mrežne opreme, IP i analgonog videonadzora, te audio i video interfosnkih sistema.

Nudimo optičke i bakarne kablove i svih kategorija i vrsta, utičnice i prateće elemente, rack ormare i prateće elemente, plastične elemente i kanale, patch panele, optičke distributivne i završne kutije i prateće elemente.

Ukoliko imate potrebu za kvalitetnim rješenjima iz oblasti telekomunikacija i informatičkog inženjeringa, ne oklijevajte da nas kontaktirate, jer mi za Vaše poslovanje i privatne potrebe obezbjeđujemo KOMUNIKACIJE BEZ GRANICA!

 

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net